Termékek Menü
0

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat
Az Ön által megadott adatokat  a Szent János Könyv és Kegytárgybolt kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Szent János Könyv és Kegytárgybolt-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

A szolgáltató neve: Balázs Szabolcs egyéni vállalkozó

A szolgáltató székhelye: 3328 Egerszólát, Bocskai út 17.

A szolgáltató elérhetősége, a vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikuslevelezési címe: szjanoskonyv@gmail.com

A szolgáltató egyéni vállalkozói igazolványának száma: ES-253656

A szolgáltató adószáma:65344666-2-30

A szolgáltató telefonszáma: 36/952-615

Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató neve: ShopRenter.hu Kft.

A tárhely-szolgáltató címe:4028 Debrecen, Kassai út 129.III/304.

A tárhely-szolgáltató e-mail címe: info@shoprenter.hu

A tárhelyszolgáltató weboldala: www.shoprenter.hu

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Szent János Könyv és Kegytárgybolt birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.konyveskegytargy.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.