Termékek Menü

Egyéb információk

A Szent János Könyv és Kegytárgybolt webáruház mögött egy napi nyitvatartással működő bolt áll. A webáruházban megjelenített termékek megtalálható üzletünkben is, sőt vannak olyan termékek, amelyeket csak az üzletben árusítunk. 

Egyes termékeknél azonban előfordulhat átmeneti készlethiány, főleg az import termékeknél, hiszen a kegytárgy árukészlet nagy része lengyel és olasz importból érkezik. A megrendelt termékek egyikénél sem tudjuk garantálni, hogy a megrendelés pillanatában is még van raktárkészleten. Amennyiben ilyen esetben előfordul készlethiány, a rendelőt tájékoztatjuk, hogy mikorra tudjuk biztosítani a rendelt terméket.

Amennyiben a  megrendelések munkaidőben érkeznek, azokat azonnal elkezdjük összeállítani. Minden nap 14 óráig postázott csomagokat a Magyar Posta általában 1-7 munkanapon belül kézbesíti. Amennyiben esetleges készlethiány lép fel, akkor 4-6 munkanap is lehet a szállítás ideje.  A "Rendelésre" megjelölt termékek beszállítási ideje 2-4 hét, telefonon vagy e-mailben lehet érdeklodni. Az import beszállítású rendelések esetében fenntartjuk az árváltoztatás jogát, ezekrol igyekszünk elozetesen tájékoztatni a Megrendelot!
A megrendelések szállítási költségét a Megrendelőt terheli, egyes időszakos vagy tartós akciók, kedvezmények, személyes árajánlatok ettől eltérhetnek. A változtatás jogát fenntarjuk.