Termékek Menü

Avilai Szent Teréz Élete

Ár:
4.990 Ft
Cikkszám: 23-0120
Elérhetőség: Nincs készleten

Josefina Molina 7 és fél órás filmjét, amely részletesen mutatja be Avilai Szent Teréz életét, messze a legjobbnak tartják a szent életéről készült számos alkotás közül. A filmet az Etalon Kiadó teljes terjedelemben, vágatlanul teszi közzé. 

Rendező: Josefina Molina

Gyártási év: 1984

3 DVD, hossza: 448 perc

 Spanyol nyelven magyar felirattal

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A számos díjjal kitüntetett, nagy költségvetéssel készült produkciógyönyörű, meditatív képekkel és nagy beleérzéssel, ugyanakkor hatalmas háttérkutatáson alapulva és részletekbe menő történeti hűséggel ábrázolja a Kármel megreformálója, a keresztény misztika legnagyobb szentje és az első egyházdoktorrá avatott nő életútját. 
Concha Velasco, aki Szent Teréz szerepét alakítja, az egyik legkiválóbb és legnépszerűbb spanyol színésznő, akinek valamennyi filmje közül ezt az alakítását tartják a legjobbnak. Az alkotásban elhangzó párbeszédek és egyéb szövegek hűen követik Teréz és kortársai írásait, s ezért a film, amellett, hogy lenyűgözően mutatja be a 16. századi spanyol világot és a szent útját Isten felé, egyszersmind kiváló bevezető Teréz műveinek megismeréséhez, valamint fontos kiegészítője e művek új magyar fordításának, amelyeket a magyarországi kármelita női rend és a Jel kiadó most rendez sajtó alá.

A dvd specifikációja:

  • Hang: spanyol
  • Felirat: magyar

 

Extrák a dvd-n:

Kiadó Etalon
Műfaj Játékfilm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!