Termékek Menü

És köntösömre sorsot vetettek

Ár:
1.901 Ft
Cikkszám: 42-031
Gyártó cikkszám: 9789633008539
Elérhetőség: Nincs készleten

C.L. Douglas - És köntösömre sorsot vetettek
Lebilincselően izgalmas bibliai regény Krisztus köntöséről - amelyre beteljesítve a próféciát - , a római katonák "sorsot vetettek". Így indul a regény, s az azzal kapcsolatba kerülő személyek kalandos útja. A regényből hatalmas sikerű film is készült 1953-ban - A köntös - címmel, de sajnos elég nehéz beszerezni már, ritkán kapható a DVD kiadóknál. 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Marcellus Gallio a szép Diana miatt egy rabszolgavásáron megsérti a fiatal Caligulát, és ezért Jeruzsálembe száműzik. Új lakhelyén találkozik a Messiással, akit Pilátus döntésére keresztre feszíttet. Hamarosan kínzó látomások kezdik gyötörni, és kis híján megőrül. Tiberius azzal a feladattal küldi vissza, hogy kerítse elő Demetriust, aki Krisztus palástját őrzi, és derítse ki, kik a titkos szekta vezetői. Marcellus Jeruzsálemben találkozik Péterrel - a prófétával - , és csatlakozik hozzá. Az ifjú tribunus hamarosan keresztényként visszatér Rómába, ahol Caligula árulás vádjával halálra ítéli. 
Kitalált történet, amelynek folyamán a köntöst kísérő csodák mögött mindvégig ott ragyog a kegyelmes Isten hatalma és könyörülő, s mindenre elegendő szeretete. Nagy klasszikus keresztény regény, amely kitűnő ajándék keresőknek! 

Kiadás éve 2000
Kiadó Kálvin
Kötés típusainformation_mark puha
Oldalszáminformation_mark 738
Szerzőinformation_mark Lloyd C.Douglas

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!