Termékek Menü

Ferenc az új pápa

Ár:
2.100 Ft
Cikkszám: 39-093
Gyártó cikkszám: 9786155147357
Elérhetőség: Nincs készleten

Sokan szeretnének minél többet megtudni az új pápáról. Ki is a Szentatya, mi várható a szolgálata idején? A szerző – katolikus teológus, újságíró, vatikáni tudósító – az új pápa életrajzi adatai mentén kíséri Olvasóját a Szentatya személyének megismerésében, erkölcsi és teológiai álláspontjának értelmezésében, hogy azután ráirányítsa figyelmét Ferenc pápa névválasztásának sokatmondó teológiai és politikai üzenetére.

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Aki a kötet végére ér, bizonnyal nemcsak Jorge Mario Bergoglióról, Ferenc pápáról tud meg sok érdekes és elgondolkodtató adatot – kezdve az argentin háttértől egészen az első megnyilatkozásokig –, hanem alaposabban és közelebbről ismeri meg azt a katolikus egyházat, amelynek egészen más az arca, a valója, mint ahogyan azt térségünkben, földrészünkön gyakran gondolják. Szép, reményteli, hatalmas jövő előtt áll ez a fiatalos, ez a csodálatos és élő egyház – amelynek most (Assisi­ Szegénykéje után) újra „Ference van”.
Erre a XXI. századi Ferencre is nagy feladatok várnak, de úgy tűnik, mindehhez megvan az ereje, hite, reménye, öröme, lelke és szíve is.

Kiadás éve 2013
Kiadó Jel
Kötés típusainformation_mark puha
Oldalszáminformation_mark 212
Szerzőinformation_mark Simon Biallowons

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!