Termékek Menü

Megmentőm a fény - Visszatérés a halálból

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 23-0117
Elérhetőség: Raktáron

Ez a megtörtént eseményen alapuló történet egy önző és kegyetlen férfiról szól. 

Hossza: 86 perc

Rendező: Lewis Teague

Gyártási év: 1995

Korhatár-besorolás: 12 év

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Dannion Brinkley (Eric Roberts) egy villámcsapás következtében a klinikai halál állapotába kerül. Miközben az orvosok megállapítják, hogy meghalt, egy fénylő helyre jut, ahol átéli, hogy gonosz cselekedetei milyen súlyos hatással voltak másokra. Miután felébred benne a vágy, hogy megváltozzon, lehetőséget kap arra, hogy visszatérjen, és jóvátegye mindazt, amit elkövetett...

Az alkotás alapját az Élet az élet után és A fényen túl című könyvekből ismert, halálközeli élményekről folytatott orvosi kutatások képezik. A statisztikák szerint sok millió olyan ember él a világon, aki valamilyen módon átment ezen az élményen, megtapasztalva, hogy a halál nem a vég, és az élet testünk nélkül is tovább folytatódik.

A film egyik fontos szereplője az a Dr. Moody, aki a valóságban is a klinikai halál kutatásának egyik legismertebb alakja. Munkássága a halál utáni élet kutatásának tudományosan elismert fontos anyagát képezi. Olyan emberek életét tanulmányozta, akik áthaladtak az élet és a halál közti hídon, de visszatértek, hogy elmondják, mi vár reánk.

 A dvd specifikációja:

  • Hang: magyar, angol
  • Felirat: magyar

Extrák a dvd-n:

Élet az élet után (dokumentumfilm, 50 perc),

magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek

Kiadó Etalon
Műfaj Játékfilm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!