Termékek Menü

Pió atya -Ég és föld között I.-II.

Ár:
2.990 Ft
Cikkszám: 23-0118
Elérhetőség: Raktáron

A kiadónk által korábban megjelentetett Pio atya – A csodák emberecímű alkotás mellett a 2000-ben készült Pio atya – Ég és föld között az olasz filmgyártás másik olyan híres produkciója, melyet az olaszok szeretett szentjükről készítettek. 

Hossza: 181 perc

Rendező: Giulio Base

Gyártási év: 2000

Korhatár-besorolás: 12 év

Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A címszereplőt a Polip című sorozatból is ismert neves színész, Michele Placido alakítja, míg a zenei aláfestést a csodálatos filmzenéket komponáló szerző, Ennio Morricone írta.

Az ötven évet felölelő történet 1918-ban kezdődik, amikor is Pio atya testén megjelennek az egész életét megváltoztató stigmák. Láthatjuk, hogyan tart ki a helybéliek által rajongva szeretett személyiség, amikor irigyei ártani akarnak neki, ahogy azt is, hogy miként valósítja meg dédelgetett álmát, és alapítja meg kórházát a szegények számára. A DVD-n a kétrészes játékfilmen kívül megtalálható még egy Pio atyáról készült, rendkívül különleges, magyar nyelvű, 25 perces dokumentumfilm is.

A dvd specifikációja:

  • Hang: olasz
  • Felirat: magyar

Extrák a dvd-n:

25 perces, magyar nyelvű dokumentumfilm Pio atyáról, magyar nyelvű interaktív menü, közvetlen jelenetválasztás, filmelőzetesek

Kiadó Etalon
Műfaj Játékfilm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!